Ataşehir Sürücü Kursu

Motosiklet Ehliyet Fiyatları

Motosiklet ehliyeti, güvenli araç kullanımı için gerekli ehliyetlerden biridir. Bu konuda uzman olan kursumuz, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalı programla ehliyet vermektedir. Kurs programımız, teorik ve pratik olmak üzere iki sınıfta gerçekleşmektedir. Deneyimli ve aynı zamanda tecrübeli olan kursumuz, profesyonel eğitmenlerle çalışmaktadır. İyi bir ehliyet kursu ile tanışmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kursumuz Ataşehir' de hizmet vermektedir.

Ehliyetsiz motosiklet kullanmak, can ve mal kaybına neden olan bir durumdur. Bu nedenle motosiklet almadan önce ehliyet almak gerekir. Bu konuda eğitim kalitesini üst seviyeye çıkaran Ataşehir sürücü kursu, hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor. Sektörde yıllardır hizmet veren kurumumuz, resmi prosedüre uygun bir şekilde hareket etmektedir. Motosiklet ehliyet sınıfları yaşa göre verilmektedir. Motosiklet ehliyet fiyatları, kategoriye göre farklılık göstermektedir.

Motosiklet Ehliyeti Kaç Yaşında Alınır?

Ataşehir sürücü kursu olarak üç çeşit motor ehliyeti vermekteyiz.

1-     A sınıfı ehliyet, silindir hacmi 600 cc üzerinde olan motosikletler içindir. Alma yaşı 24’tür.

2-     A1 ehliyeti ise silindir hacmi 125 cc’nin altında olan motosikletler içindir. Alma yaşı 16’dır.

3-     A2 ehliyeti 600 cc’ye kadar olan motosikletler için alınmaktadır. Bu ehliyeti almak için yaş sınırı 18’dir.

Motosiklet ehliyetlerinde A1 ve A2 ehliyet sınıflarında otomatik vites seçeneği vardır. B sınıfı otomobil ehliyetine sahipseniz M motorlu bisiklet (Moped) ve B1 ATV araçlarını kullanabilirsiniz. Motosiklet ehliyet fiyatları, ehliyet türüne göre değişiklik göstermektedir. Detaylı fiyat bilgisi için web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Güncel Kurs Programımız

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan kursumuz, güncel prosedürü takip ederek kurs hizmeti vermektedir. Teorik ve pratik dersler, Milli Eğitim Programına uygun şekilde hazırlanmaktadır. İlk aşamada gerçekleştirilen teorik sınav, kursiyerlerin bilgisini ölçmektedir. İkinci aşamada pratik sınav, kursiyerlerin becerisini ölçmektedir. Her iki aşamada da kursumuz, prosedüre uygun bir şekilde hareket etmektedir. Kurs hakkında detaylı bilgi için 7/24 müşteri hizmetlerimize bağlanabilirsiniz. Günün her saatinde kursumuz taleplerinizi karşılamaktadır. Ehliyet konusunda aradığınız çözüm seçenekleri sitemizde sizleri bekliyor.

Yılların Tecrübesine Sahibiz

Ehliyet almak için herhangi bir kursa gitmek, yeterli değildir. Kursun deneyimli olması ve kursiyerlerini en iyi şekilde hazırlaması gerekir. Tecrübe, birikim ve öz verili hizmet, kursumuzun en önemli özelliğidir. Ehliyet almak için aranan şartlar sizde bulunuyorsa, her zaman için sizleri kursumuza bekleriz.