Ataşehir Sürücü Kursu

Araba Ehliyeti Fiyatları

Günümüzde araba lüks olmaktan çıkmış ve adeta ihtiyaç haline gelmiştir. Araç kullanmak hem zevkli hem de tecrübe ve eğitim isteyen bir iştir. Bu nedenle araba kullanmak için trafiğe çıkmadan önce mutlaka araba kullanmanın şartlarını yerine getirmek gerekir. Özellikle araba kullanmanın ilk şartı olan ehliyet için yeterlilik sınavlarını geçmek gerekir. Firmamızı piyasada ki en uygun araba ehliyet fiyatları için arayınız. Firmamız 10 yıllık sürücü kursu tecrübesi ve güçlü kadrosu ile daima sizin hizmetinizdedir. Firmamızda her türlü sürücü ehliyetleri için eğitim verilir. Firmamız da ki hizmetlerden yararlanmak için web sitemizi ziyaret ediniz.


Ehliyet İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

Ehliyet almak için bazı evraklar ile kurumumuza başvurunuz. Bu evraklar arasında ;

  • Nüfus cüzdanı
  • Diploma
  • Sağlık raporu
  • Kan gurubu kartı
  • 4 adet biyometrik fotoğraf

yer alır. Evraklarını hazır eden sürücü adayları kurumumuza kurs için direk elden başvuru yapabilir. Daha sonra her adayın müsaitlik saatlerine göre kurs saatleri belirlenir. Sınav günü gelene kadar adaylar yoğun şehir trafiğinde sınava hazırlanır. Bu süreçte kurumuzun tecrübeli direksiyon eğitmenleri sizlere refakat eder. Ayrıca dileyen adaylarımıza özel direksiyon dersi verilir. Firmamızı arayarak özel ders ve araba ehliyet fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.


Kimler Ehliyet Alabilir?


Ehliyet almak için fizik ve ruhsal iyilik şartlarını sağlıyor olmak gerekir. Bunun yanında sürücü adayları mutlaka sağlık raporu ile bu durumu belgelemelidir. Kursumuza başvuran adaylar eğer sağlık raporu sunamazlar ise kayıt yatıramazlar ve sınavlar için hak kazanamazlar. Firmamızı arayarak sürücü ehliyet şartları ve sınav tarihleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Firmamızda son model araçlar ile sürüş eğitimi alırsınız.